Op 12 mei jl. zijn de eerste trainingen hervat: Bootcamp in Rutten onder leiding van Mark en in Ens stond William voor de bootcampgroep. Er wordt getraind in kleine groepen op ruime afstand van elkaar. Het is voor iedereen even wennen, maar goed te doen! En hoewel iedereen weer stond te popelen om in groepsverband te gaan trainen, ontvingen wij een paar uur voor aanvang van de training deze afmelding:

“Ik kom net thuis uit mn werk en nu heeft mn zoontje koorts. Volgens de richtlijnen moet ik nu thuis blijven, dus helaas moet ik de 1e les afzeggen.”

Hoe spijtig ook, zo hoort het in deze tijd. Vermoedelijk gaat het slechts om een tandje dat doorkomt (het ventje is 14 maanden), maar zolang je dat niet zeker weet, blijf je ook in zo’n geval weg van de training.

Deze week gaan er nog twee groepen van start. En zo zullen de komende weken alle trainingen zachtjes aan hervat worden. Twijfel je of je op basis van de regels van het RIVM (en die paar extra van ons) kunt komen trainen; neem dan het zekere voor het onzekere en blijf thuis! Samen moeten we het doen!