VAN BLOOIS SPORTADVIES is gespecialiseerd in het bedenken en geven van outdoor-trainingen. Van hardlooptraining tot bootcamp; wij bieden iedereen de mogelijkheid tot het stellen en realiseren van sportieve doelen. Daarbij staat plezier in de training voorop, weer of geen weer.

Afhankelijk van het seizoen geven wij wekelijks trainen aan gemiddeld ca. 250 sporters. Van jong tot oud, in bedrijfsteams, tijdens sportdagen of bij een teambuilding. Iedereen gaat op zijn eigen niveau aan de slag. Daarmee is jouw uitdaging de onze. Bekijk het huidige cursusaanbod of ga naar onze webshop voor de verschillende activiteiten die VAN BLOOIS SPORTADVIES wekelijks organiseert.

Over mij
Ik ben Jacquelien, oprichter en eigenaar van VAN BLOOIS SPORTADVIES. Als volleyballer startte ik uit nood met hardlopen; nu doe ik niets liever. Inmiddels gaat VAN BLOOIS SPORTADVIES het vijftiende jaar in en worden er naast het hardlopen ook verschillende andere trainingen gegeven. Grietje, Hendrik en William ondersteunen mij daarbij. Een leuk en deskundig team van liefhebbers, dat altijd een beroep kan doen op invaltrainers Mark, Jenneke en Kees.
Foto: pacer tijdens de FishPotatoRun 2022
Credits: Dirk Foto