Regelmatig organiseert VAN BLOOIS SPORTADVIES activiteiten. Bij een aantal van die activiteiten wordt de samenwerking met andere sportbedrijven gezocht. Naast de trainers van VAN BLOOIS SPORTADVIES zorgen die trainers/gidsen ervoor dat de benodigde kennis van het terrein of de specifieke training in huis is. Je bent altijd in goede handen.

De loopevenementen die VAN BLOOIS SPORTADVIES organiseert, staan in het teken van ‘beleven’. Lopen door een mooie omgeving, zonder tijdsregistratie en wedstrijddruk, samen met andere lopers, maar iedereen op zijn niveau. Het is altijd samen uit, samen thuis, waarbij wordt afgesloten met een gezellige kofferbaklunch.

Via deze webshop kun je je tevens aanmelden voor ‘training per keer’. Geen wekelijkse verplichting; je meldt je uitsluitend aan voor de keer dat je wilt meetrainen.

Er worden regelmatig nieuwe activiteiten geplaatst, dus bezoek onze webshop geregeld. Om aan de activiteiten mee te kunnen doen, hoef je geen lid te zijn van VAN BLOOIS SPORTADVIES. Krijgt je de melding dat een activiteit is volgeboekt, mail ons, wellicht is er een oplossing!

Aanmelding en betaling voor een activiteit betekent automatisch dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden van VAN BLOOIS SPORTADVIES.

Toont alle 6 resultaten