Het trainingsleven gaat bijna weer z’n gewone gangetje. Dat is te zeggen: de regels (onze en die van het RIVM) blijven gewoon van kracht, maar in de groepen wordt er als vanouds getraind. En dat gaat goed. Geen moeilijke toestanden; iedereen traint er lekker over en houdt rekening met. Met ingang van deze week – 1 juni – kunnen wij daarom weer nieuwkomers in de groepen opnemen en zijn we van plan om volgende week donderdag (11 juni) te starten met een compleet nieuwe hardloopgroep. Daarover meer via deze link.

Wil jij met ingang van deze week of per 11 juni meetrainen in een van onze groepen, meld je dan aan via de link op onze pagina cursusaanbod.

Dan een terugblik op de afgelopen trainingsweek.
Op maandagavond liet Grietje haar lopers lekker over de dijk draven, zelf volgde zij op gepaste afstand op de fiets. En dat leverde een aantal mooie plaatjes op.

Wist je dat:

Het sleutelmandje op maandag in Nagele en op donderdag op Urk best wel gemist wordt?
Het trainen van de mobiliteit altijd een goed idee is?
Niet iedereen even ‘buigbaar’ is?
Mark in gedachten een link gelegd heeft?
Wij zijn conclusie hier maar niet gaan delen?

Van de vaste trainingsgroepen hervatte de donderdagavondgroep als laatste de trainingen. En ook dat verliep probleemloos. Meindert deed – eigenlijk tegen zijn principes – de knuffel op afstand en Kees ‘mopperde’ maar kort dat hij geen plekje voor zijn sleutel had. Gevalletje ‘link naar regels niet gevolgd’.

Maar heerlijk zoals er weer getraind werd! Geen gezeur of moeilijkdoenerij; gewoon aan de slag! En omdat dat eigenlijk in alle groepen zo goed gaat, kunnen wij dus weer wat soepeler omgaan met het deelnemersaantal.

Ook hebben wij daarom de eerste TRAILRUN weer gepland. Op zondagmorgen 14 juni a.s. gaan we op de Veluwe bij Hattem met een beperkt aantal liefhebbers op gepaste afstand achter Annemieke aan. Heb jij geen bezwaar tegen sporten op zondag, kun jij op de weg 10 km/uur lopen en dit anderhalf uur lang volhouden, meld je dan nu aan via de link in onze webshop.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt z.s.m. aangepast.