Trainen voor de Fish Potato Run maar dan anders
Tja… ruim 25 jaar lang vond iedere tweede zaterdag in september de Fish Potato Run plaats. Dé polderloop bij uitstek. Ook dit jaar stond de lange, rechte lijn waarin je van Urk naar de finish in Emmeloord draaft, op het programma. De Coronacrisis gooit echter roet in het eten: voorlopig is iedere wedstrijd van de hardloopkalender geschrapt.

Maar: heb jij in deze wedstrijdloze tijd wel zin in een uitdaging? Dan bieden wij jou de gelegenheid om gedurende twaalf weken in groepsverband te trainen. En wij weten nu al zeker dat je niet voor niets zult trainen. Want de FPR-Commissie van AV NOP zou de FPR-commissie van AV NOP niet zijn, als zij niet zou komen met een alternatief voor de FPR. Zo liep de commissie zelf al de alternatieve 12 Dorpenloop, dus wij verwachten in september ook wel iets ludieks van hun kant. Blijft dat echter uit of bedenken wij iets leukers, dan organiseert VAN BLOOIS SPORTADVIES wel speciaal voor jou een ludieke, alternatieve wedstrijdloop!

Lijkt het je leuk om gedurende twaalf weken in groepsverband voor dit nu nog vage einddoel te trainen? Meld je dan aan voor de serie van twaalf hardlooptrainingen waarmee VAN BLOOIS SPORTADVIES op donderdagavond 11 juni a.s. in Nagele start. Meer informatie en een link waarmee je je razendsnel kunt aanmelden (want vol=vol) vind je op de pagina cursusaanbod.

WAT HET OOK VOOR LOOP GAAT WORDEN, WIJ TRAINERS HEBBEN ER NU AL ZIN IN!