Een korte terugblik op de woensdagavondtraining. Ruim een maand geleden startte Hendrik in Emmeloord met een compleet nieuwe hardloopgroep. Met ‘kippen van diverse pluimage’, die ieder op hun eigen niveau rondjes rennen. En dat gaat de meesten goed / steeds beter af. In het begin was het nog even wennen (voor lopers en trainer), na een maand is het nieuwe eraf en is het volgens Hendrik al een echte, leuke groep.

Maar waar gehakt wordt, vallen spaanders. Het eerste kaartje (vanwege een blessure) is de deur uit. Die eer viel helaas te beurt aan Henry. Hendrik had afgelopen woensdag een beterschaapskaartje mee (nee, geen schrijffout) voor Henry, reactie van een paar lopers: “Wie was dat ook alweer?”
Hendrik: “Klein mannetje, kale kop, stoppelbaard” 😊
Tja, Hendrik mag dat zeggen!

Bij het inlopen liep Hendrik achteraan. Michel: “Loop je nu alweer achteraan; bij de 12-dorpenloop liep je ook al niet voorop”.

En ja, de woensdagavondlopers weten inmiddels dat ook zij kans maken op vermelding in de terugblik. Hendrik meldde dat er ingelopen ging worden naar de ingang van AV NOP. De eersten stopten precies voor het hek en iedereen ging daar op een kluitje staan.
Hendrik: “Jullie luisteren wel heel goed.”
Laura V: “Jahaa, want anders lopen we het risico om genoemd te worden in de terugblik.”

Nu kan ik niet anders dan Hendrik ook even te noemen. Op donderdagavond traint hij zelf mee in een groep (want ook trainers trainen). Tijdens de loopscholing had Marianne haar veter los. Toen zij die wilde strikken, zei Hendrik heel relaxed: “We wachten wel even”, om dat meteen te vervolgen met: “TOE DANNNN!”

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.