Om er weer in te komen na de lockdown, een korte terugblik op de trainingsweek.

Grietje is trots op haar mooie Urk. Als er dan een ‘vreemde’ komt meetrainen, gooit ze acuut haar trainingsplannen om tot een rondleiding over de mooi verlichte haven van Urk, inclusief hoogjes, ginkies en andere Urker woorden.

Ein-de-lijk mocht er dan weer in groepsverband getraind worden. William was daar zo blij mee, dat hij in de auto had zitten broeden op een goede grap. De grap was zo leuk, ik ben ‘m al vergeten.

Ook al ging het niet bij iedereen vanzelf, toch waren de meesten weer blij met de training. Zelfs toen het slotstuk om enig nadenkwerk vroeg. Want wat is nou een ee-klank? En nee, het helpt niet als je naar je (buur)vrouw kijkt.

Na thuis even geoefend te hebben, durfde William de oefening met de ee-klank wel in Ens te introduceren. “Wat een chaos”, aldus William. “Misschien nog wel erger dan in Nagele.” Maar leuk blijft het 😉 Verder kregen zij daar nog drie varianten van de Burpee voor hun kiezen. En eentje is eigenlijk al erg genoeg…

Wist je dat:
Laura en Marleen tijdens de lockdown iedere week samen hebben doorgetraind? Er stond zelfs een kersttraining voor hun tweetjes op het programma.

Tijdens het ‘uithangen’ in Vollenhove meldde Chris dat hij dat afgelopen weken in zijn eentje ook dapper had gedaan. Wel deed hij daarbij ‘iets extra’.
Marloes (die aan de andere kant naast Chris stond): “O, een typisch mannending zeker?”
Wij wilden het verder niet weten in ieder geval.

Op donderdagavond vertelde Hendrik over het thuiswerken. Volgens hem prima te doen, wel vond hij het lastig dat hij geen was kon zien hangen, zonder die vervolgens op te gaan vouwen.
Maarten Dirk schoot in de lach: “Nou je weet je wel te verkopen!”

We zijn dus weer lekker los! Schol is gestart met de hardlooptrainingen in voorbereiding op de 12 Dorpenloop, ook is de eerste trailrun weer geweest. Over de Veluwe nabij Heerde, met Annemieke op kop. Het kan zo leuk zijn allemaal.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het per mail weten en het wordt z.s.m. aangepast.