Oeps, bijna de terugblik vergeten. Met daarin het kledingwascontract dat Sigrid bij haar aanmelding ‘ooit’ heeft afgesloten en Dineke die toch wel een bloemetje verwacht met haar 12,5 jarig sportjubileum bij Van Bloois Sportadvies. En Margo, die kwam inhalen op maandagavond…

Tegen het einde van de training moest de groep nog een flink stuk in tempo terug. Toen ik wilde uitleggen wat de bedoeling was, werd iedereen stil. Op eentje na. Die zat midden in een spannend verhaal. Op de vraag of zij ook meeluisterde, keek Margo me aan en ging druk gebarend door met haar verhaal. Dus ik roep: “Nou ja, zeg: MARGO!” Ondertussen was echt iedereen muisstil en benieuwd naar de afloop. Margo reageerde ietwat geschrokken met: “O, ik voelde mij niet aangesproken, ik dacht dat je die andere Margo bedoelde!”

Wist je dat Cindy het record ‘snelste betaling’ heeft verbroken 😃 😃

Hendrik brengt de lopers graag een beetje in verwarring. Toen hij bij de warming-up bij het losdraaien van de enkels zijn handen per ongeluk op de knieën deed, volgde Wim prompt het voorbeeld van Hendrik. Bij de cooling down trapte Wim er niet meer in.

Er werd op woensdagavond weer een nieuwe loopscholingsoefening geoefend: binnenkant binnenkant, buitenkant buitenkant. Dat leverde bij Liset kortsluiting op.
Na de eerste 100 meter van de piramide, kregen de lopers al een minuutje rust. “Nu al?”: zei Wilco. Niet al te veel later gingen er jasjes uit en was hij maar wat blij met zijn minuut rust.
Tom had er zin in afgelopen woensdag. Hij liep stiekem mee met niveau zwart. En ook nog vooraan. Toen Hendrik hem erover sprak tijdens het uitlopen, zei Tom: “Ja, ging wel lekker, maar ik weet niet of ik dat morgen ook nog vind.”

Afgelopen zaterdag kwam Joukje inhalen. Of ze daadwerkelijk bij de goede trainer stond, was even de vraag. Maar als Jacquelien tijdens een oefening zegt: “Joukje, doe eens wat!”, dan kan het zomaar kloppen dat ze liever bij ‘Jeanette’ traint.Toen Joukje hoorde dat Manouk en in de Wellerwaard en op woensdagavond bij ons traint, vroeg zij heel belangstellend? “En dat vind je leuk?”

Blote benen en skihandschoenen, hoe groot wil je de tegenstelling hebben?

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.