Het gebeurt weleens dat er een blokje extreem pittige oefeningen in een bootcamptraining zit. Deelnemers vragen zich dan af of ik slecht geslapen heb. Vanaf nu wijs ik gewoon naar Kirsten 😊

Last minute verkaste Mark de bootcamp in Rutten naar de survivalbaan. Even lekker klimmen en klauteren en de lachspieren trainen. Beetje jammer dat ze met het bouwen van deze baan niet echt rekening gehouden hebben met de lengte van onze deelnemers 😉

Woensdagavond vertelde de trainer dat Nikkie kwam meetrainen. Marcel leert snel, dus zijn reactie was: “Dus we moeten weer lief zijn?”
Chris kon een paar keer niet meetrainen. De trainer meende te zien dat de laatste keer ergens in de zomer was.
Tja, als je bril beslagen is, kun je natuurlijk niet zien welk jasje van jou is. Maar als de andere twee hun gele jasje al aan hebben, dan moet dat toch niet zo heel moeilijk zijn?

Als er op donderdag of vrijdag tijdens het in- en uitlopen iets meegedragen moet worden, schakel ik altijd een van de aanwezige trainers in. Op donderdag kreeg William de matjes, met de vraag of hij die wilde meenemen naar Hazevreugd. William keek om zich heen, zag Hendrik (trainer in opleiding) en zei: “Hier, moet je ook leren.”

Wist je dat de jongste telg van de maandagavondgroep soms gewoon aan Grietje om een “moderne uitleg” vraagt? Zo vertelde Esther afgelopen vrijdagmorgen zelf.

Zaterdag een oefening in spiegelbeeld. Met tweetallen in de hoover mocht eerst de een van het tweetal 30 seconden het voorbeeld geven, na 30 seconden en op de andere zijde was het dan de beurt aan de ander. Opmerking van een van de deelnemers: “Maar dan liggen we met de ruggen naar elkaar toe!?!”

Staat je naam hier vermeld en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.