Afgelopen week viel Hendrik op maandagavond in voor Grietje. Regen kwam met BAKKEN uit de lucht en ook de wind liet zich niet onbetuigd. Zijn berichtje na de training:
โ€œIk had vanavond 50 schaapjes onder m’n hoede, waarvan acht er daadwerkelijk sportschoenen aan hadden. Halverwege de training dacht een kudde schapen onze dijkovergang over te steken. Was een mooi plaatje, maar helaas geen foto want ik kreeg m’n telefoon niet ontgrendeld. Iets met verschrikkelijk koude handen ๐Ÿ˜†โ€

Petra had haar nagels gelakt. Onbewust, zei ze, in precies dezelfde kleur als haar loopjasje. Knal paars. Benieuwd of ze deze trend door gaat zetten.

Ook in Nagele kwam het met BAKKEN uit de lucht. Het leek wel bijna 11 november… Slechts zeven sporters hadden de kou en nattigheid getrotseerd. Of zoals Inge zei โ€“ die thuis eerst eens even naar buiten had gekeken: โ€œKom op Inge, zonder zin lukt het ook wel ๐Ÿ˜œโ€.

Donderdag dacht Marianne even dat Hendrik zijn boxershort verloren had.
Verder was zij heel trots dat ze eindelijk een keer voor Marietje gefinisht was tijdens de Windmolenloop. Tja, ook daar gaan de jaren een keertje tellen. Maar petje af voor Marietje!

Toen de groep op vrijdagmorgen stond te rekken, kwam er een oudere Urker langs. Hij deed zijn best zijn kaken stijf op elkaar te houden. Maar zijn mening over sportende vrouwen moest eruit: โ€œVroeger hadden ze een stofzuiger!โ€ blies hij richting de loopsters. Pieter – enige man op vrijdagmorgen – kwam niet meer bij van het lachen.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.