Tijdens de hardlooptraining op maandag mocht het laatste stuk in drieën verdeeld worden. Dit voor wie nog zin had of energie over en anders mocht dat stuk in een rustige dribbel.
Karin B. tegen Wilma: “Waar heb jij zin in?”
Wilma: “In een frikandel.”
Karin: “O, ik bedoelde dribbel of snel!”

In Nagele stond ik (Jacquelien) voor het eerst sinds lange tijd weer voor mijn eigen groep. Na een kleine drie maanden verwend te zijn geweest met twee nieuwe groepen lopers die een en al oor zijn, gaf ik aan voortaan gewoon mijn verhaal te doen en niet meer harder te gaan praten om me verstaanbaar te maken. Wie zijn eigen verhaal belangrijker vindt, prima (nou ja, eigenlijk niet, maar het is lastig voor een aantal), maar vraag me daarna niet of ik het nog eens wil herhalen; dan had je maar meteen moeten luisteren.
Tijdens een pittige oefening maakte Wim een opmerking – die hier vast niet had misstaan – die de trainer niet verstond. Op de vraag van de trainer wat Wim nu precies zei, zei een andere deelnemer: “Ook dat wordt niet herhaald.”

William concludeerde na zijn training in Ens – waarbij de groep het “hele dorp” doorging – dat het maar goed was dat ze niet in een grote stad woonden. Dan was het uur te kort geweest. Geen ijsjes of ander lekkers na de training dit keer, wel verwacht hij dat de dames woensdag en donderdag ook nog aan hem zullen denken…

Het startpunt van de training in Vollenhove, was een dikke boom in het gras. Op zich niet eens heel gek dat de trainer verstond: “Ik ga even een dutje doen.” (in plaats van “Ik ga even een pufje doen”)

Gehoord op Urk:
“Op vrijdagmorgen zie ik altijd zo tegen het hardlopen op; volgens mij ben ik gewoon bang van Jacquelien.” Dat lijkt me vanaf nu wel nodig ook 😊

Voordeel van veel regen is hard zand in de Wellerwaard. Ideaal om diverse nieuwe oefeningen onder de knie te krijgen. Oefeningen die wel e.e.a. vroegen van de coördinatie. Heleen heel hoopvol: “Doen we deze maandag ook?”

Staat je naam hier vermeld en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.