Zie jij mooie foto’s voorbijkomen van de TRAILRUNNINGS die wij met lopers ondernemen en lijkt jou dat ook wel wat? Dan is dit je kans! Op zaterdagmorgen 11 december a.s. gaan we met een groep van maximaal 25 lopers op pad in het Kuinderbos. Volledig onverhard, met her en der een plas of beter nog: vers gevallen sneeuw!

Train jij wekelijks in een van onze groepen? Kun jij op de weg minimaal 9 km/uur lopen en dit ca. 7 km lang volhouden? Dan kun jij mee! De bedoeling is dat we een uur lang onverhard gaan draven. Na ca. 20 minuten is er een korte stop (fotomomentje) en dat herhaalt zich 20 minuten later nog een keer. Met een uur(tje) zijn we dan weer terug bij de auto, waar ons een bescheiden hapje en (warm) sapje wacht.

De start is om 10:00 uur | De startlocatie wordt later bekendgemaakt | Kosten voor deelname bedragen € 7,50 | Iedereen draaft mee op zijn / haar eigen tempo.

Train jij wekelijks in een van onze groepen, meld je dan nu aan via deze link. Aanmelden kan t/m donderdag 9 december 18:00 uur of totdat de maximale groepsgrootte is bereikt.
Ik heb er nu al zin in!