Maandag in Nagele mopperde Arie-Jan over het verscherpte toezicht nu William niet meetrainde. Motoriek en mannen: het blijft hoe dan ook een bijzondere combinatie.

Regelmatig krijg ik trainingen onder ogen waarvan ik blij ben dat ik ze niet hoef mee te doen. Het is echter wel dé manier van William om de groep stil te krijgen. De eerste tien minuten flink doorwerken, waarbij het na vijf minuten al stil is. Overigens de favoriete work-out van Janneke: zij ging dan ook als een speer deze dinsdag (en meldde twee dagen later dat ze toch wel spierpijn heeft…).

Na zo’n pittige start mocht iedereen weer op adem komen, terwijl William ondertussen elf andere oefeningen uitlegde.
Jeanet: “Kan de uitleg niet wat sneller, ik krijg het koud!”
Halverwege de oefeningen betreurde zij haar uitspraak al; dat beetje extra rust was toch wel fijn.

In Vollenhove miezerde het een ietsiepietsiebeetje. Ewoud wilde dat de training te boek ging als ‘verregend’. Niets gewend, die man ☹ of toch die Braziliaanse invloeden?
Maar bereid je maar voor: de komende vier weken krijgen jullie trainen van Hendrik.

Agnes ging als een speer. Het ging vanzelf op haar nieuwe patta’s.

Tijdens een rustmomentje op vrijdagmorgen kwam er een MTB-er voorbij. Toen de dames niet meteen achter hem aan renden, stopte de man en keek om, alsof hij zeggen wilde: “Waar blijven jullie nou?” De dames begonnen al een beetje te glunderen – hoogtepuntje van de training – totdat zij achter zich keken en een klein mountainbikertje zagen komen; hij was bij zijn vader achterop geraakt.

Zaterdagmorgen versprak de trainer zich, waarop het leek alsof zij een nevenbaantje had. Zo had zij die avond nog een optreden in Den Haag 😃
5 x 3 Burpees in plaats van 5 x 5? Hoe kon ik dat nou vergeten te melden…
Ook op zaterdagmorgen motoriek en mannen: ik verheug me telkens weer op het bedenken van een ‘ingewikkelde’ oefening.

Op zaterdag stond de Hunebedloop in Havelte op het programma. Een mooie loop met een flink aantal leuke lopers. Zo gezellig kan hardlopen zijn!

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.