Veel bewogen weekje met een harde klap als afsluiter

Grietje trof op de box een ‘zeutjen’ aan en kon wel hulp gebruiken bij het verplaatsen van o.a. een flink aantal zware zakken ‘kreeftenspul’. Ze dacht dat even handig op te lossen door voor haar maandagavondploeg een bootcamp in haar box te organiseren. Het was immers bijna vakantie en een apenkooi is dan altijd leuk. Zo jammer dat haar ‘baas’ daar een stokje voor ging steken.

De training op zaterdagmorgen werd afgesloten met iets leuks: een Sumo Squat Jump op iedere letter van het alfabet, maar met daarbij een halve draai op iedere letter met een e-klank (dus op A geen halve draai erbij, op B, C, D etc. wel). En nee, dat viel niet voor iedereen mee. Twee deelnemers stonden te kijken alsof de oefening in het Russisch was uitgelegd. Nummer drie deed het slimmer, die keek naar wat de buurvrouw deed.  Het tweede rondje ging voor hun iets beter, hoewel een ander toen juist te overmoedig werd. Wist je trouwens dat diegene graag een oefening naar zich vernoemd ziet?

Hoewel er afgelopen weken op verschillende momenten lekker en coronaproof werd getraind – en iedereen vindt dat ook en ervaart het zo – is het voorlopig weer klaar!

Op 18 december werd een harde lockdown afgekondigd. Geen buitensport meer, anders dan met 2 personen en 1 instructeur. Meerdere groepjes van 2 personen mobiliseren en die op afstand van elkaar aan het werk zetten, mag niet. Iedereen snapt dat het voor ons geen doen is om per uur 2 personen trainen te geven:

  • De gemiddelde prijs die je als sporter bij ons voor een uur trainen betaalt, gaat die kosten niet dekken.
  • Dan zijn wij per trainer meer dan 25 uur per week zoet en dan hebben we iedereen één keer gezien.

Tot en met 14 januari a.s. liggen onze trainingen dan ook stil. Ook nu worden die trainingen doorgeschoven. Die komen niet te vervallen, je betaalt dus niet voor iets dat er niet is.

Maar zo jammer weer! Sporten is zo belangrijk. Wij hebben het zo naar ons zin in de trainingen die wij organiseren. En wat dacht je van de uitstapjes? Zoals het off-road draven in het Kuinderbos, vorig weekend? Ik organiseer dat zoooooo graag! Met zoveel liefde steek ik er tijd in. Ik glim van tevredenheid als iedereen na afloop moe maar voldaan aan de dampende chocolademelk of koffie staat.
En ik tik dit nu met tranen in mijn ogen…

Geen trail in Heerde, deze morgen.
Geen Laatste Loopje dit jaar.

Ben er klaar mee…