Janneke kwam aan in Ens: “K*t, wat ruiken jullie weer lekker.”
Zij was dus vergeten om deet te gebruiken. Tijdens het losmaken werd ze dan ook gelijk flink aangevallen door de muggen.
William: “Even doorbijten.”
Even later was hij echter zelf aan de beurt.
Jessica: “Even doorbijten.”

De oefening gingen mooi. Vooral met het elastiek om de heupen en dan in de ligsteun uit elkaar bewegen. Al vond iedereen het wel spannend of het elastiek het zou houden.
Wist je dat diagonaal en schuin het zelfde is? Met dank aan Margo.

Op woensdag liep Heleen lekker in de voorste gelederen mee. Nog wel achter Bob en Ruud, die beiden de smaak te pakken hadden. Bob dacht nog even dat het te snel ging, maar uiteindelijk hield hij het toch maar mooi vol (ondanks of dankzij het gesputter in de minuut rust).

O, en na de sessie ‘versneld warm worden’ (dames tegen de heren) kon Hendrik niet anders concluderen dan dat vrouwen beter op tijd zijn.

In Vollenhove moest de groep in drietallen een klavertje 3 lopen. Na één keer uitleggen al, gingen de drietallen op pad. Iedere loper van het drietal ging een eigen blaadje lopen en dan door naar het volgende blaadje. En zowaar ging het in een keer goed!
Tim: “Vind je dat nou ook leuk, dat het meteen na de uitleg van de training duidelijk is?”
En toen werden de trainingen opgehaald waar het niet meteen goed ging 😃
Overigens duurde het bij Cindy een paar rondjes langer eer het principe erin zat. Gelukkig lieten haar twee loopmaatjes zich niet door haar in de war brengen.

Op Urk ging de groep in tweetallen aan de slag. Vooraf werd er nog gekscherend naar een loper in het ‘mindersnelle’ rijtje gewezen. De trainer kon al verklappen dat dat degene zou zijn die het laatst zou lachen. En zo geschiedde. Het rijtje mindersnelle lopers kreeg namelijk wel rust, het andere rijtje niet.

Zaterdag volle bak in de Wellerwaard, maar een aantal komt daar duidelijk voor hun rust. Hun GEESTELIJKE rust om precies te zijn. Schotel ze geen oefeningen voor die een beroep doen op de motoriek, er ontstaat dan namelijk meteen kortsluiting in de grijze massa. Of zoals Sanne B zegt: “mijn brein houdt weekend.”

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.