In Nagele ging het er ietwat chaotisch aan toe. Gelukkig trof een groepje het met Sharien in hun gelederen. Zij voelde zich enigszins schuldig dat ze niet kon hardlopen, dus bracht zij op haar manier structuur in de groep.
De Grapevine ging niet iedereen goed af, dit onder het mom van “Ik ben nooit dansmarieke geweest”.

William had het weer naar zijn zin in Ens. De mobiliteitsoefeningen werpen hun vruchten af, daarnaast is het voor een trainer fijn om te zien dat je niet de enig bent, die niet lenig is.
Onze sporters onthouden niet alles, gelukkig werden de stenen gelijk herkend 🤪

Op woensdag- en donderdagmiddag geven we trainen aan studenten van ROC Friese Poort. Voor woensdag was slecht weer afgegeven, dus om een uur of 10 kwam het eerste appje al. Of de training wel doorging want ‘het is mega vies weer’ en ‘ik wil niet zeiknat in de bus’. Uiteindelijk prachtig weer en dertien liefhebbers. Tja, je kunt het altijd vooraf proberen, natuurlijk.

Hendrik stond voor zijn tweede training in Emmeloord. Tegen het einde van de training keek een aantal lopers hem hoopvol aan: “Was dit de laatste ronde?” 😁 Mochten ze nog 10 minuutjes. Ook is er hard geoefend op de arminzet. Heb jij daar nu slecht van geslapen? Mij niet mailen😊

Op enig moment kwam Michel heel uitgeput bij het eindpunt aan. Dit na een poging een andere loper voor te blijven. Laat die loper nou Bas H. zijn (met een PR van 2:26 op de marathon), die op zijn gemakje bij de sprintende Michel wegliep.

Tijdens de laatste training van het 12 Dorpenloopteam liet Grietje wederom zien dat zij ‘groos’ is op Urk. De training ging langs de leukste en mooiste plekjes en Egon verbaasde zich erover dat Urk ook heuvels heeft. William liep zich stuk op al die heuvels en Annie vroeg zich af of het wel klopte waar ze allemaal gelopen hadden (door ‘achterstraatjes’ van mensen). Na een flinke scrubbeurt (gezandstraald op het plankier) wachtte de lopers koffie met gebak. Wat een verwennerij!

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.