Afgelopen maandag bleek de training Running Bootcamp in Nagele een pittige. Vijf dagen later, tijdens de bootcamp in de Wellerwaard, schoten de spieren bij twee deelnemers alleen al bij het woord ‘Squat’ spontaan in de kramp.

Herma – woonplaats Marknesse – traint al geruime tijd mee op Urk. In die tijd is zij aardig ‘verurkst’. Zo liet zij weten na de vakantie graag weer ‘mee te vliegen’.

Dinsdagavond had William de groep compleet. Inclusief Sally, die door de deelnemers goed ontvangen werd ? En wat gebeurt er als er twee deelnemers (veel) te laat komen? Dan krijgt de gehele groep een week later strafburpees.

Mark had dit keer geen volle bak, maar wel een pittige training. Moest ook wel, want ex-trainer Johan kwam een keertje meedoen.

Donderdagavond rondjes draven door het Urkerbos en dan loop je zomaar kans om gelapt te worden door William. Gelukkig waarschuwt hij vooraf altijd even: “Ik ga je pakken!”

Grietje liet haar lopers op donderdagavond over de Schokkerringweg draven. In de schaduw en met een lekker windje was het prima te doen. Aan de dames de opdracht om de mannen stuk te krijgen. Tja, soms moet dat even.

Zaterdagmorgen werd er gewerkt met een touw. “Touw dubbelvouwen, op spanning houden en draaien als een rad”, luidde de oefening. Een blik op Eline leerde dat zij het touw driedubbel had. Waarom zij het niet dubbel had? Haar reactie, lachend: “Jah, ik had eigenlijk bedacht dat ik daar wel te klein voor zou zijn”. Nou vooruit maar, als je zoveel spierpijn hebt gehad van maandag, zien we dit voor een keertje door de vingers.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.