Een ietwat verlate terugblik op de trainingsweek. Waar Jannes inhaalde bij Grietje en opmerkte “Dat het altijd wat is met Griet!” Dit keer heeft hij door straatjes en over hoogjes en trappen gerend, waarvan hij het bestaan niet wist. En in de rust werd iedereen getrakteerd op een pepernoot. Omdat het Sinterklaas was, was er ‘poeiermelk’ na afloop. Bijna moest de brandweer nog uitrukken, omdat Grietje haar jas in de fik vloog ☹ Onder de training kwam een jonge knul vragen wat de groep nou eigenlijk aan het doen was. In het donker, met die lampjes en die hesjes (en de pepernoten) zag het er gezellig uit. “Vliegles”, zei Grietje. “Ik geef vliegles.” De knul was geen Urker, want bij vliegles dacht hij aan iets anders.

In Nagele verdonkeremaande William één van de dobbelstenen. Gelukkig kent de trainer William langer dan vandaag, dus geen paniek en hij mocht gewoon zijn jaszakken leeghalen.

De groep van Mark kreeg personal training en kwam tot de ontdekking dat mobiliteitsoefeningen toch ergens goed voor zijn. Margot kon zowaar met gestrekte benen de grond aantikken.

Op woensdag vergiste de trainer zich een straatje en werd het blokje geen 1200 maar 800 meter. Al die ‘sterren’ in Vollenhove ook.
En die verlichte kerstboom? Dat bleek een fruitboom. Vandaar dat een enkeling die afslag miste 😊

De donderdag- en vrijdagploeg moesten flink aan de bak. Bij een enkeling duurt de spierpijn nog.

Tip van Heleen tijdens de ‘stoelendans’ op zaterdagmorgen: “Gewoon duwen!”

Staat je naam hier vermeld en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.