Een korte terugblik op de week (dan heb je meer tijd voor de foto’s).

Grietje was namelijk afgelopen week 25 jaar getrouwd en had natuurlijk weer een prachtige training in elkaar gezet. En de groep trof het: even leek het erop te gaan regenen en laat de training nou plaatsvinden in en om de box van Grietje. Mooi droog en lekker warm. Albert kwam inhalen, zag de vrolijk gekleurde hoepels, touwen, hoedjes, ballen etc. liggen en zei: “O nee hè, Jacquelien heeft ook altijd van die spelletjes.” Voordeel van Grietje: zij zorgt dan ook nog voor warme ‘poeiermelk’.

Een van de deelnemers in Rutten trof het niet. De knieval die zij voor haar nieuwe trainer maakte, leverde haar niet meer dan een dikke knie op.

Ben jij benieuwd wat een ‘dickfie’ is? Wij niet!

Gehoord op donderdagavond: “Is de L op jouw hesje de L van Les?”

Philip kwam inhalen, zag de ballen en de hoepels en zei: “Ik dacht dat alleen Grietje van de spelletjes was?” Nee, Philip, ik ook, alleen niet (meer) in Vollenhove…

Op vrijdagmorgen zag Bram eruit om in de boom te hangen.

Zaterdagmorgen in de Wellerwaard was het een stuk minder koud dan de vroege ochtendblik door het keukenraam had doen vermoeden. Laagje na laagje pelde Esther van zich af en nog bleef er (meer dan) genoeg kleding over om er warm en beschaafd bij te lopen.

De donderdagavondtraining bleek toch minder speels dan gedacht: het had ‘Anoniempje’ flink spierpijn opgeleverd. Zo bleek zaterdag uit zijn/haar mailtje.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op, laat het me weten en het wordt z.s.m. aangepast.