De trainingen zijn weer gestart. En daarmee de terugblikken op de week ook! Dus blijf vooral lekker jezelf tijdens de trainingen: wij houden jullie uitspattingen en uitspraken graag bij.

Tijdens de FPR-clinic liet Wilco zijn armen onder het lopen af en toe ontspannen langs zijn lijf hangen en schudde ze losjes een beetje uit. Een van zijn collega’s vroeg wat hij aan het doen was.
Wilco: “Dat zag ik Hendrik zaterdag tijdens de testloop ook doen en dat helpt.”
Zijn collega: “Jah, en nu kun jij ook zo hard lopen?”

William gaf trainen in Nagele. Zijn reactie na afloop: “Nou ik was blij dat ik zelf niet mee moest trainen 🤪 Zoals het donderdag op Urk ging…. Veel gepiep en gekraak!” Verder kon hij ‘duidelijk’ zien wie er goed vakantie gehouden had.

Ook in Ens een ware veldslag, zo vlak na de vakantie. Zaterdag in de Wellerwaard vertelde Manouk dat ze dachten dat de training door Jacquelien verzonnen was. Zo zwaar! 😊

De woensdagavondlopers hadden elkaar duidelijk een aantal weken gemist: er moest eerst volop bijgepraat worden. Of was dat om het daadwerkelijke trainen nog even uit te stellen? Niet iedere loper had in de zomervakantie even dapper doorgetraind en had daar nu eigenlijk wel spijt van.
Philip over het VAN BLOOIS SPORTADVIES-shirt: “Het oog wil ook wat!”

Hendrik appte Maarten Dirk:

De kop is eraf, we gaan weer lekker dooooor! Zaterdag de FishPotatoRun en het is heel verstandig als je eerst nog even goed narekent hoe hard je kunt / wilt lopen. Zo is een eindtijd van 1:10 niet een snelheid van 5:45 per kilometer 😉

Staat je naam hier vermeld en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.