Een terugblik over twee weken en die houden wij kort.

In Rutten was het stukje yoga in de bootcamp-training leuk, totdat de groep de cat-cow ging doen en de trainer er ook nog zweverige teksten bij ging vertellen (‘open je hart’, ‘schud de stress van je af’). Tja, het is altijd ergens goed voor.

William was dinsdags helemaal blij met het weer. Met mooi weer komt alles tot leven. Ook de vliegjes, beestjes en wurmen in het gras. Jammer dat niet iedere deelnemer daar blij mee is.

Op donderdagavond moest de groep de laatste loper opstofzuigen. Helaas wist de trainer niet dat die halt gehouden had voor een sanitaire stop …

Teun is van Loes. Geen speld tussen te krijgen. Op maandagavond is hij echter van Liesbeth. Voor Loes geen enkel probleem, zij neemt dan gewoon de andere Teun.

Op maandagavond had William een serieuze reden om te laat op de training te komen: “De oppas had scooterpech”. Wel wil hij voortaan graag vooraf de training toegestuurd krijgen, dan kan hij bepalen of het überhaupt de moeite is om te komen. Dit keer werd er gevochten om hoedjes, waarbij Dineke niet voor William onderdeed.

Vrijdag nam Alice uitgebreid afscheid van het Urkerbos. Nog net geen ererondje; het kwam wel in de buurt. Nu was het ook heerlijk weer en een mooi rondje. Wel was een enkeling balorig. De ‘flash-foto’ zal ik jullie besparen (maar de bh was geel).

Het is even wachten op de volgende terugblik. Er wordt deze week namelijk niet getraind, want het is Meivakantie. En versta je het verkeerd (of wil je het verkeerd verstaan: ‘mijn vakantie’), dan is het deze week ‘Jacquelienvakantie’. Maarten Dirk kwam niet meer bij van zijn grap.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het per mail weten en het wordt z.s.m. aangepast.