Tja, hoe lang kun je een zwangerschap als excuus blijven gebruiken als een buikspieroefening niet helemaal lukt?
Anke en Wim hielden elkaar nauwlettend in de gaten: degene die het eerst klaar was, moest namelijk de meeste meters maken (waardoor anderen minder ver hoefden te lopen).

Janneke was weer een avondje terug in Ens. Het voelde bijna als een reünie.

Wist je dat:
– De Woav-groep steeds toevallig traint op de plek waar een andere hardloopgroep ook wil trainen?
– Hendrik echt alle namen kent, maar er soms nog wel eens wat door elkaar haalt?
– De Woav-groep al lekker geconditioneerd is?
– Zodra het woord ‘warming-up’ wordt genoemd, de teentjes de grond in gaan?
– De oefeningen er sowieso al lekker in zitten en zelfs in bed worden geoefend?
– Sommige lopers te kort voor de training iets te veel rijst hadden gegeten?
– De rest daardoor bijna kon nagenieten van een ‘lopend’ buffet?

In Vollenhove brak er tijdens het inlopen bijna paniek uit. Met een grote brul riep de trainer de voorste lopers terug. En dat alleen maar om te vragen of de lopers de drie broedsels met kleine gansjes hadden gezien? Pfffff…

Na de eerste ronde draven kwam Albert terug bij de start met een ‘handafdruk’ (zweetplek) op zijn borst. Er werd meteen heel romantisch gedacht, aan een soort Titanic-scene in het Urkerbos. Maar nee, Albert hielp iedereen meteen uit de droom: “Daar zit een klein dutjen (borsthaar)” en toonde meteen zijn verder kale, blote borst.

William was ons (Mark, Heleen en ik) wezen aanmoedigen tijdens de marathon van Rotterdam. Toen ik William vroeg of hij trots was, zei hij: “Jazeker, en Heleen heeft het ook goed gedaan”.

Mark kwam trainen in het oranje reclameshirt van de Rotterdam Marathon. Toen er na afloop gesproken werd over de training op Koningsdag (die niet doorgaat) en Hendrik zei: “Dan komen we allemaal in het oranje”, zei Mark: “Ooow, was dat volgende week.”

Zaterdagmorgen werd de groep eerst keurig in het gelid gezet voordat de (verwarrende) oefening kon beginnen. Nee, er was geen lens zoek.

Een proefje na afloop van de training bracht niet het gewenste resultaat. Een push-up is toch echt een andere houding dan een plank ☹

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.