Grietje ‘kamt’ met de maandagavondgroep heel Urk uit 😊 (foto bij artikel). Daarbij zien de lopers weleens een bekende. Dit keer zag Rinke zijn moeder, die hij na zijn minuut rust zo aan Grietje overliet. Na uitgelegd te hebben wie ze was en wat ze deed, kon ook Grietje weer op pad.

Het was maar frisjes maandagavond in Nagele. Toch stapte Peter in korte broek uit de auto. “Jaaa, een inschattingsfoutje.” Zo verklaarde hij na de opmerkingen over zijn outfit. Gelukkig is het een warme groep en had hij verder weinig last van de kou.

Tja, William had een keertje zijn dag niet. Maar zet hem voor een groep met 14 dames met voelsprieten en het is zo over. Maar ja, wat wil je ook, als je met al die dames aan een dik touw door Ens draaft.

Vorig weekend ‘moesten’ de trainers naar een bijscholingsdag op Papendal. Voor Hendrik de eerste keer en hij stond te popelen om het geleerde in de praktijk te brengen. In de rust tussen de intervallen moesten de lopers aan de slag met kracht en mobiliteitsoefeningen.
“Dit was wel heel leuk! Tenminste, ik vond het leuk 😅” aldus Hendrik.

Toen Hendrik vertelde dat hij naar de looptrainersdag was geweest, kreeg Michel de lachers op zijn hand met: “Nou, hè hè!” Of iedereen er later nog om kon lachen, is even de vraag. Het had bij Wilco in ieder geval flink spierpijn opgeleverd.

Op donderdagavond demonstreerden William en Hendrik de ‘Pelikaan’ (ook een nawee van de looptrainersdag). Of William daar nu meteen de goede broek voor aanhad…?

Zondag op pad met een flinke groep (aspirant) trailrunners. Voor een aantal lopers de eerste keer en dan is het even wennen aan dikke plassen en modder tot aan je enkels. Reactie van Bart die de dag ervoor zijn eerste trailrun liep: “Daar kun je gewoon doorheen, hoor!” Snelle leerling, die Bart.

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.