Er resten nog een paar trainingen tot de zomervakantie die op maandag 12 juli ingaat en er maandag 23 augustus weer opzit. Ergens in de tweede week van de zomervakantie wordt het cursusaanbod voor eind augustus tot en met eind november samengesteld.

Intussen krijgen onze huidige sporters een mailtje met de vraag of zij al dan niet in ‘hun groep’ willen doortrainen. Zij hoeven zich dus niet opnieuw via onze website aan te melden; een reactie op het eerdergenoemde mailtje volstaat.

Zodra het cursusaanbod bekend is en wij weten hoeveel van onze sporters doortrainen, volgt een berichtje op onze website en facebookpagina waarin wij ‘nieuwkomers’ uitnodigen (aansporen 😉) zich aan te melden.

Afgelopen jaar deden wij het (erg) goed: een aantal groepen heeft de maximale groepsgrootte bereikt. En nee, er komen geen groepen bij. Wel denken wij erover om na de zomervakantie weer een groep beginnende hardlopers op te leiden. Maar eerst de laatste loodjes – maar zo voelt het niet, hoor! – tot de zomervakantie, daarna nadenken over het nieuwe cursusaanbod.

Voor onze vaste hardlopers: houd je mailbox ook in de vakantie in de gaten. Het kan maar zo zijn dat we een aantal van jullie missen en daarom een uitstapje richting Kuinderbos organiseren. Of zoiets…