AANMELDEN NIEUWE TRAININGSRONDE

Huidige deelnemers
Op maandag 23 augustus a.s. zit de zomervakantie erop en hervatten wij de trainingen weer. Iedereen die afgelopen weken als vaste deelnemer in een van onze reguliere groepen meetrainde, heeft inmiddels de uitnodiging in de mailbox om ook dan weer mee te trainen. Hierbij de vraag of je ons z.s.m. wilt laten weten of jij ook dan weer van de partij bent. Geen mail ontvangen? Check dan je spambox.

Mocht je per ongeluk besloten hebben om niet langer mee te trainen, ook dan ‘graag’ bericht. In een aantal groepen is slechts beperkt (of zelfs geen) ruimte. Op die manier weten wij of en hoeveel nieuwkomers kunnen aansluiten.

Nieuwkomers
In de week van 21 juli a.s. komt het nieuwe cursusaanbod op onze website. Nieuwkomers kunnen zich dan via onze website inschrijven. Je ontvangt vervolgens van ons een uitgebreid mailtje met meer informatie en een inschrijfformulier. Pas als wij dàt formulier volledig ingevuld per mail retour ontvangen hebben EN je een bevestiging van ons ontvangen hebt, sta je als deelnemer geregistreerd. Geen mail ontvangen? Check je spambox!

Wij wensen je een fijne vakantie en zien je graag in de week van 23 augustus in een van onze groepen!

Groetjes van ons
Grietje – Mark – William – Jacquelien

Foto: Marco Bos