Trailrunning is sterk in opkomst. Vanwege de ondergrond, het parcours en de lengte van een gemiddelde trail is trailrunning een echte uitdaging voor vrijwel iedere loper. En vanwege de criteria waaraan een trail volgens de liefhebbers moet voldoen, ben je altijd verzekerd van een belevenis.

Nu vraagt trailrunning wel iets van een loper. Je loopt doorgaans op ruw, onverhard terrein. Er zitten voldoende hoogtemeters in en een trail onder de 21 km heeft de bijnaam ‘kidsrun’. Kortom: voor je je aan een georganiseerde trailrun waagt, is enige voorbereiding en training op zijn plaats. VAN BLOOIS SPORTADVIES is daarin helemaal thuis. Sinds 2013 organiseren wij diverse clinics op de Veluwe en op andere, mooie plekken in ons land. Denk aan omgeving Havelte of Ommen. De clinics staan altijd onder leiding van ervaren trainers/trailrunners, die bovendien het gebied op hun duimpje kennen.

VAN BLOOIS SPORTADVIES kent een trailrunseizoen van oktober t/m maart. In die periode organiseren wij zes keer een trailrun. Eind augustus bepalen wij ons programma voor het seizoen 2024- 2025. Zodra we eruit zijn, vind je de data en locaties hier.

 

Dus:
Ben jij toe aan iets nieuws?
Loop je graag in een gezellig groepje?
Houd je van een uitdaging?
Is het tijd voor draven in een andere omgeving?
Houd je van weer en wind, bos, duin, heide, zand, hoogteverschil, een zonnetje en dat soms allemaal tegelijk?
Dan moet je toch echt een keer (of meer) met ons gaan trailrunnen.

Liever met je eigen groepje onder leiding van een van onze trainers/gidsen op pad? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heb je belangstelling voor een echte BEGINNERSTRAIL? Laat het ons weten en wij gaan proberen of we het op korte termijn met voldoende liefhebbers rondgezet kunnen krijgen.