Trailrunning is sterk in opkomst. Vanwege de ondergrond, het parcours en de lengte van een gemiddelde trail is trailrunning een echte uitdaging voor vrijwel iedere loper. En vanwege de criteria waaraan een trail volgens de liefhebbers moet voldoen, ben je altijd verzekerd van een belevenis.

Nu vraagt trailrunning wel iets van een loper. Je loopt doorgaans op ruw, onverhard terrein. Er zitten voldoende hoogtemeters in en een trail onder de 21 km heeft de bijnaam ‘kidsrun’. Kortom: voor je je aan een georganiseerde trailrun waagt, is enige voorbereiding en training op zijn plaats. VAN BLOOIS SPORTADVIES is daarin helemaal thuis. Sinds 2013 organiseren wij diverse clinics op de Veluwe en op andere, mooie plekken in ons land. Denk aan omgeving Havelte of Ommen. De clinics staan altijd onder leiding van ervaren trainers/trailrunners, die bovendien het gebied op hun duimpje kennen.

Iedere clinic van ons, is een sociaal gebeuren. Er wordt altijd goed rekening gehouden met de ervaring en de belastbaarheid van de verschillende deelnemers. Criterium is wel dat je op de weg minimaal een uur aan een stuk moet kunnen hardlopen. Een clinic Trailrunning is geen beginnerscursus hardlopen.

Dus:
Ben jij toe aan iets nieuws?
Loop je graag in een gezellig groepje?
Houd je van een uitdaging?
Is het tijd voor draven in een andere omgeving?
Houd je van weer en wind, bos, duin, heide, zand, hoogteverschil, een zonnetje en dat soms allemaal tegelijk?
Formeer dan een leuke groep om je heen en vraag ons naar de mogelijkheden om met jou en je maatjes op pad te gaan.

Of geef aan ons door dat je belangstelling hebt voor een BEGINNERSTRAIL en wij gaan proberen of we het op korte termijn met voldoende liefhebbers rondgezet kunnen krijgen.