Trailrunning is sterk in opkomst. Vanwege de ondergrond, het parcours en de lengte van een gemiddelde trail is trailrunning een echte uitdaging voor vrijwel iedere loper. En vanwege de criteria waaraan een trail volgens de liefhebbers moet voldoen, ben je altijd verzekerd van een belevenis.

Het zijn ook die criteria die maken dat je niet in alle gevallen van trailrunnen kunt spreken. In bepaalde gevallen en voor een aantal locaties/gebieden spreken wij dan ook liever van off-road running. Dit betekent niets anders dan onverhard hardlopen. Hoogtemeters zul je (bijna) niet maken, single tracks zijn zeldzaam, wel nemen wij je mee naar de prachtigste plekjes in bijvoorbeeld het Kuinderbos.

Dus:
Ben jij toe aan iets nieuws?
Loop je graag in een gezellig groepje?
Houd je van een uitdaging?
Denk jij dat je alle paadjes in het Kuinderbos al kent? Dan moet je toch echt een keer met ons off-road gaan hardlopen! Volg ons op social media en schrijf je in zodra we aankondigen dat we off-road gaan draven.

Liever met je eigen groepje onder leiding van een van onze trainers/gidsen op pad? Vraag ons naar de mogelijkheden. Nu al belangstelling? Mail ons en we formeren z.s.m. een leuke groep om mee op pad te gaan.