Laura loopt al heel wat jaartjes mee op Urk, maar leert iedere week nog bij. Want wist je dat de havenpoort gewoon de leugenbank van Urk is?
En als de trainer over d’r bril kijkt, dan weet je als maandagavondloper hoe laat het is…

Tijdens het losmaken in Nagele begreep Caroline in ene wat de trainers bedoelen met ‘kippenhok’.
Er werd getraind in tweetallen en één drietal. Dat drietal bestond standaard uit Wim en Arie-Jan en een wisselende derde deelnemer. Toen Eline aan de beurt was om samen met de mannen te trainen, kon ze niet wachten tot het sein gegeven was, maar draafde blij op beide mannen af.

Nu hadden die mannen toch al de avond van hun leven, met wisselende contacten en dubbele punten… Of moesten zij nou juist die ene punt delen en leverde een winbeurt hun slechts een half puntje op? Wim vond het in ieder geval een goed idee als de trainer aan de andere kant van de groep begon met het opvragen van het aantal gerealiseerde herhalingen: “Dan weten wij wat we moeten zeggen om te winnen.”

Na het eerste blok kwam William als winnaar uit de bus. Zie je nou wel dat die Urban Trail helemaal niet zwaar was?! Het tweede blok kon een andere winnaar opleveren en Sigrid wist wel hoe. Tijdens het uitlopen bekende ze dat ze gewoon de punten van ronde 1 en 2 bij elkaar had opgeteld. Ze wilde haar prijs al claimen (een wisselbeker)!

Sinds Cristina jaarrond bij weer en wind meetraint in de bootcampgroep in Rutten is zij geen koukleum meer! #voordeel

Toen de trainer de inlooproute voor de groep in Vollenhove uitlegde, stond Kees al te popelen om op pad te gaan. Heel handig, want hij kent het daar op z’n duimpje. Puntje is wel dat Kees altijd heel ‘voortvarend’ te werk gaat …

Tijdens de loopscholing moest er een oefening gedaan worden, die een behoorlijke aanspraak op de motoriek maakte. De trainer keek het allemaal aan en was blij met iedere poging. Tot ze bij Marloes aankwam: “Wat ben jij aan het doen?”
Marloes: “Nou niks eigenlijk.”
Snelle correctie van Marloes: “Ik ben al klaar.”
Ja, vast!

Bertine vond de training erg zwaar en de kilometers erg lang. Wat bleek, haar hardloophorloge stond ingesteld op mijlen in plaats van kilometers.
Annie, inhaler op de vrijdagmorgen maar normaal een van de lopers in Vollenhove, bracht het goed: “Dus ik zie jullie allemaal zaterdag tijdens de Venoseloop!?!”
Grietje P.: “O is dat dan daar waar jij vandaan komt?”
Dat Annie het er wel voor over heeft om ‘dat hele eind naar Urk’ te rijden, komt gewoon omdat ze in een verbouwing zit 😉

Zaterdagmorgen was het al vroeg stil in de groep. Nog voordat de zwaarte van de oefeningen de deelnemers tot zwijgen noopte. Nu kon het eraan liggen dat Jetze er weer was. De verklaring van Sanne (en iedereen die er was, weet nu welke Sanne we bedoelen 😊) kwam wellicht dichter in de buurt: “De groep heeft de terugblik van vorige week gelezen.”

Staat je naam hier vermeld en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.