In de week van 6 april 2021 hebben wij de trainingen hervat. Trainingen die al liepen, maar door een lockdown veertien weken werden opgeschort. Het lijkt daarom alsof we opnieuw starten. Dit maakt het mogelijk om je als nieuwkomer bij een van onze groepen aan te sluiten. Bekijk ons cursusaanbod of mail ons de vraag wat er voor jou en een groep die jijzelf op de been wilt brengen mogelijk is!

En als nieuwkomer goed om te weten: bij een eventuele volgende lockdown worden bij ons de trainingen opgeschort. Je betaalt dus niet voor een periode waarin je geen trainen krijgt.

Ook in de trainingen moeten we ons aan de geldende maatregelen houden. Door de manier waarop wij de trainingen (moeten) organiseren, is dat prima te doen. Ook/zelfs als de sporters heel blij zijn om elkaar na lange tijd weer te zien en weer samen te trainen. Zo kreeg ik na afloop van de training in Vollenhove bijgaande foto toegestuurd. Twee groepjes van vier gingen samen op de foto. Zonder mengen en op voldoende afstand. En daar was geen trainer voor nodig om hen daarop te wijzen.

Heb jij zin om de komende tijd in een van onze groepen mee te draaien, meld je dan nu aan. Het gaat om een ‘korte’ cursusronde van acht weken; een mooie periode om te ervaren wat onze trainingen jou kunnen brengen. Behalve conditie, gezelligheid en huiswerktrainingen per mail.

Overigens leidde de herstart in een aantal gevallen tot hilarische situaties; daarover binnenkort meer. Want wie had nou verwacht dat we nadat we in de winter moesten stoppen met trainen geven, deze in de ‘winter’ – en veertien weken later – weer zouden hervatten? Maar wat heeft iedereen genoten van de eerste gezamenlijke training weer.

Tot volgende week!