Er is één mountainbiker die voortaan op maandagavond zijn fiets in het schuurtje laat. Op een oversteekplek in de buurt van waar Grietje met haar groep stond te rekken, kwam hij ten val. Jeannette riep snel Grietje (met haar rugzakje vol ehbo-spul) erbij. Maar helaas, er was geen hulp nodig. “O, da’s jammer” zegt Grietje “ik heb een hele groep dames die wel mond op mond willen…” Als een speer sprong de man weer op zijn fiets.

Wist je dat: Teun P. dubbel zo hard loopt, nu hij op wolken loopt? De reden? Vraag hem ernaar, hij vertelt het je graag!

Wietske keek verschrikt op toen ze de loopopdracht hoorde: “400 meter in een voor jou hoog tempo”. “O, die zag ik niet aankomen. Ik dacht dat er ‘in een tempo naar keuze’ zou komen”, aldus Wietske.

Arie-Jan had zichzelf getrakteerd op een nieuw sportshirt en dat werkte meteen: de minuut schatte hij feilloos in. Een tweede keer durfde hij het echter niet aan, zijn “puur geluk” zou vast niet opnieuw werken.

Woensdag verplaatste X (we noemen verder geen namen) zich tijdens het rekken en strekken strategisch (dacht hij) uit het zicht van de trainer, naar een plekje achter de rug van de trainer. Laat die toen net toe zijn aan het ‘voorover uithangen’. Waarop Tim begint te bulderen van het lachen en X alsnog in het middelpunt van de belangstelling stond.

Toen er een stuk in een pittig tempo gelopen moest worden, deed Jurian dat druk babbelend.
Trainer: “In dit tempo kan er niet gepraat worden, Jurian!”
Jurian: “Klopt, ik vind het ook erg lastig!”

Maarten Dirk vertelde vol verve, inclusief gebaartjes van de dames, over die keer dat hij op vrijdagmorgen kwam inhalen en er op dat zelfde rondje twee dames een afslag gemist hadden. “Kwamen ze aan hoor, tegen het einde van de training: ‘we hebben het hele bos gehad’ en maar meaken”.

Vrijdagmorgen bedacht Dirkje een nieuwe variant op een oefening. Denk aan het liedje van de Rednex – Cotton Eye Joe en je hebt meteen een beeld bij haar uitvoering van de oefening.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het per mail weten en het wordt z.s.m. aangepast.