Met de kerstvakantie voor de deur, popten er in diverse groepen toch de vraag op of er in die twee vakantieweken niet doorgetraind kon worden. Er waren in 2020 al zoveel noodgedwongen trainingsloze weken geweest, waarom dan niet lekker doortrainen in de kerstvakantie?

Tja, waarom eigenlijk niet?

Ik hoefde er niet verder over na te denken: de beslissing werd voor ons genomen; in de vorm van een op 14 december 2020 afgekondigde harde lockdown. Tot en met 19 januari 2021 zit Nederland op slot en mogen wij geen trainen geven. Geen twee, maar vijf weken dicht. Wie maakte zich ook alweer druk over het al dan niet trainen geven in de kerstvakantie???

Komende vijf weken moet je onze fijne buitentrainingen missen. Gelukkig mag je wel zelf op pad. Met een hardloopmaat een rondje draven of met je neus op het stuur van je MTB in de slipstream van je voorganger door het Kuinderbos. Een bootcamp voor twee in jouw tuin, ook een idee. Wil je het wat minder ‘wild’; wandelen kan ook. Dit alles natuurlijk wel op 1,5 m.

Ook voor deze derde periode waarin wij geen trainen mogen geven, geldt dat de trainingen worden doorgeschoven. Die komen niet te vervallen; na de lockdown pakken we de draad weer op. Kortom: geen slapend lidmaatschap, geen vorm van sponsoring van jullie kant, we gaan door waar we met jullie als groep gebleven waren.

Intussen houden we contact: per mail, de social media en als het even kan, in levende lijve.
Fijne vakantie ?