Een terugblik van deels voor de vakantie.

Waarbij William en de bootcampers in Ens blootgesteld werden aan de regen. Zoveel regen, dat zelfs de reigers dachten dat er vis te vinden was op het trainingsveld.
Tja, onder zulke omstandigheden heb je wel 100 keer touwtjespringen nodig om goed warm te worden.

In Vollenhove duurde het even eer alle groepen begrepen hoe een treintje werkt. Eenmaal op stoom, liep het volgens schema.

En toen was daar de sportochtend. Volle bak, drie trainers met een leuk programma en zelfs het weer deed leuk mee. Een van de deelnemers heeft thuis opgezocht wat de Barkley marathon precies inhoudt. Nooit van gehoord, maar (in deze vorm ; ) superleuk.

Afgelopen week weer ‘gewoon’ trainen. Waarbij de maandagavondlopers onder leiding van Grietje een code moesten kraken. Het mag niet onvermeld blijven dat Jantine en Gerrit hebben gewonnen. Of ik ook moest melden dat Gerrit amper rust kreeg, dat weet ik niet precies. Maar het ging er in alle groepen fanatiek aan toe.

In Ens prima weer en flink zweten. Wist je al dat de muggen terug zijn? Het begin van de training verliep vrij rommelig. Of dat kwam door de gebrekkige uitleg of omdat “iedereen” er zich mee bemoeide, dat laten we in het midden.

Een kleine vakantiegroep in Vollenhove, die ‘high’ aan de training begon. Nu kan een enkeling wel enige stimulans gebruiken ; ) Overigens had Tim een oplossing voor het wegwerken van de wachtlijst: de deelnemers gewoon de Oppen Swolle over jagen. Ruimt mooi op…

Wist je dat:
Als er een mailtje komt met de melding “spuit je rijkelijk in met anti-muggenspul”, dat niet voor niets is? Nu wel 😊

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.