Normaliter liggen onze reguliere trainingen in de vakantie volledig stil. Deze zomervakantie hebben wij een aantal trainingsmomenten ingepland. Train jij in een van onze groepen, dan kun je je per training aanmelden via onze webshop. Je hoeft niet standaard op bijvoorbeeld de donderdagavond bij ons te trainen, je kiest gewoon het moment dat jou uitkomt. Sterker nog: zolang er plek is, kun je zelfs twee keer in de week komen trainen. En is er een dag voor de training nog plek over, dan kun je je loopmaat (willekeurige buurman, achterneef of bovenbuurvrouw) via een mailtje richting Jacquelien ook aanmelden. En zo mixen en matchen wij de zomervakantie door.

Wij gaan trainen geven op:
Maandag 18 en 25 juli en 22 augustus
Donderdag 21 en 28 juli en 25 augustus

Alle trainingen zijn hardlooptrainingen van 19.30 tot 20.45 uur. De meeste trainingen vinden plaats op Urk. Zodra je je aanmeldt via onze webshop, word je meteen doorgesluisd naar de betaalmodule. Er volgt dus verder geen factuur; je rekent af bij opgave.

Noteer de data alvast in je agenda. Zodra wij eruit zijn waar getraind gaat worden, opent de inschrijving. Die aankondiging volgt per mail en onze social media. Per training is plek voor maximaal 25 deelnemers; vol = vol! Je hoeft geen doorgewinterde hardloper te zijn om mee te kunnen doen, het wordt er echter wel makkelijker van ; )