Op zondag 24 oktober 2021 starten we weer met ons trailrunseizoen. Er zijn zes data geprikt en zes verschillende locaties bepaald, dit in overleg met drie lokale gidsen die ons zullen voorgaan.

Er wordt ca. anderhalf uur lang gelopen en na afloop pakweg een half uur nagepraat onder het genot van een bakje koffie of warme chocolademelk (als de temperatuur onder het vriespunt komt), broodjes, cakes of cookies en fruit.

Je hoeft geen ervaren trailrunner te zijn of een vaste deelnemer aan een van onze trainingen; in principe kan iedereen mee op pad. Wel moet je voldoende meters in de benen hebben en op de weg ca. 10 km/uur kunnen lopen. Je loopt mee in je eigen tempo. Snellere lopers worden waar kan (zonder te verdwalen) vooruitgestuurd of lopen met een extra lus, de laatste loper wordt vergezeld door een van onze trainers. Je loopt dus altijd in een groep (lange sliert op de single tracks), die uit niet meer dan 25 personen bestaat. Zo blijft het overzichtelijk en gezellig en heb je volop de gelegenheid om met iedereen even contact te leggen. Superleuk, deze vorm van social trailrunning, waarbij de beleving centraal staat.

Voor het komende half jaar is het volgende gepland:
24-10 – Hattem met Annemieke
28-11 – Nunspeet met Jan
19-12 – Heerde met Annemieke
16-1 – Nunspeet met Marco
13-2 – Tongeren met Annemieke
13-3 – Bakhuisbos met Marco

Wil jij mee op pad? Meld je dan aan via onze webshop.
Wil je eerst meer informatie, mail gerust!

Tot gauw 😉