Wist je dat:
Nellie haar huiswerk doet?
Zij dan niet voor de training kiest die ze kan (zwart)?
Maar voor de training die ze leuker vindt (blauw)?
Maria haar gezicht boekdelen spreekt?
Zeker als ze dacht een rondje over te kunnen slaan en dan klaar te zijn?
Ze eigenlijk geen zin heeft om er maandagavond nog op uit te gaan, maar zich toch iedere week weer netjes meldt?

En Grietje zelf? Die meldde zich deze week af. Zij kreeg de timmerman over de vloer en ‘Kees en andere mannetjes gaat niet zo goed samen’. Rara, wie is Kees 😊

In Nagele was het volle bak: echt super met dat koude, onvoorspelbare weer! De winterse buien zorgden bij tijd en wijle voor gladdigheid, maar daar geeft de trainer niet om. Vooraf een rondje Nagele en vervolgens kon er prima getraind worden in de luwte van de grote loods van Ellens. De training begon rumoerig, tijdens de uitleg van de training was het muisstil. Zo stil, dat de trainer zich afvroeg of het allemaal wel goed was.
Wietske: “Zijn we een keer stil, krijgen we nog op ons kop.”

Dinsdag een kleine club in Ens: ook weleens fijn. Na een koude start begon de Tabata-training en het duurde niet lang of de eerste jasjes gingen uit. Lekker in de luwte, ijsvrij en toen er aan het einde van de training een nieuwe liedje startte, had iedereen wel zin in ‘Sally’ (tig Squats dus).

Na de training in Emmeloord liet Hendrik in zijn terugkoppeling weten dat Wim graag zelf met zijn vrouw op vakantie gaat…

Lastig hoor, zo’n hardlopende dochter die ook jouw tights draagt. Het excuus van Chris om last minute aan te komen.
Luisteren is toch lastig. Zo vroeg de groep in Vollenhove zich na het eerste versnellingsloopje af waar de trainer bleef.

Teensokken? Fijn tegen blaren en in andere tenen prikkende nagels. Ze verlagen echter het libido van de gemiddelde man tot het nulpunt. Van die opmerking kreeg Kees het dan wel weer warm.

Het rekken en strekken vond plaats bij De Burght. Om een al te sterke cooling-down te voorkomen, koos Marcel ervoor om achter de automatische deuren staan.

Ergens wel fijn dat de Staartweg afgesloten is. Zo kon er een mooie ronde gelopen worden over de Schelpenhoek en het voorheen schelpenpaadje. Terwijl ik (midden op straat) om mij heen stond te kijken, kwam er een man naar me toe: “Weg kwiet?”. Ik: “Nee, 17 lopers, maar ik zie ze al komen”. De lopers drogen een hoofd/buiklampje en zo kon ik ze mooi volgen vanaf De Schelp, langs het zwembad en tussen de bomen langs het de weg en het schelpenpaadje.

Vrijdag ook een probleempje met luisteren. De eerste en de laatste loper wisten precies hoe de training gedaan moest worden, het ‘peloton’ vertrouwde erop dat een ander het wel wist. Maar wat een fijn loopweertje. Een beetje sneeuw, zonnetje erbij, amper wind en een gezellige groep lopers. Wat wil je nog meer? Eh, misschien bootcamp in de Wellerwaard of een trailrun op zondagmorgen? Al met al een heel mooie week achter de rug.

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.