Onder de noemer Techniek, Tips en Tempo start VAN BLOOIS SPORTADVIES deze winter met maandelijkse hardlooptrainingen. Een keer in de maand wordt er een hardlooptraining gepland, die gericht is op deze drie pijlers van de loopsport. Eh… zijn tips ook een pijler dan? Jazeker, want wist jij dat 90% van de hardlopers te hard traint? Samen komen we achter het beste duurloop- en intervaltempo voor jou.

Deze Techniek-, Tips- & Tempotrainingen zijn bedoeld voor hardlopers die iets extra’s willen;
Voor hen die hun licht een keer bij een andere trainer willen opsteken;
Voor diegene die eigenlijk altijd in z’n eentje traint en nu de ‘kunst van het hardlopen’ eens in een groepje wil ervaren;
Voor die loper die een intervaltraining van een half uur op basis van 400 meter hardlopen afgewisseld met 100 meter rust kan afwerken.
Voor jou?

De eerste Techniek-, Tips- & Tempotraining staat gepland voor zaterdagmorgen 14 december a.s. van 9.45 tot 11.00 uur en vindt plaats in de Wellerwaard (Emmeloord). Als deelnemer bepaal jij mede de inhoud van de training. Na aanmelding via www.buitengewoonbewegen.nl je een mailtje waarin wij je vragen naar jouw belastbaarheid. Daarbij gelijk de vraag waar jij in deze training graag mee aan de slag zou willen / waar jij graag meer over zou willen horen.

Kosten voor deelname bedragen € 7,50 per training. Dit bedrag is inclusief bankkosten en mailcontact in de week voor en na de training. In die tijd kun je per mail bij ons je relevante vragen kwijt. Dit natuurlijk wel binnen bepaalde grenzen. De trainingen worden gegeven door Jacquelien van Bloois en er wordt een minimale en maximale groepsgrootte gehanteerd.
Ben jij erbij?

Liever eerst meer informatie voordat je je aanmeldt: vraagh@vanblooissportadvies.nl
Doorgaans wordt er binnen een dag gereageerd. Blijft reactie uit, check dan je spambox!

Over mij
Hardlooptrainer; Krachttrainer en de combinatie ervan

Betrokken; Direct; Anders
Buitenmens; Trailrunner; Wegloper