Op maandag werd Teun ontvoerd door zijn buurvrouw Esther en haar moeder Maria. Zie je het voor je? Drie man in het autootje van Maria? Teun maakte zich zorgen om wat zijn vrouw zou denken: auto voor de deur, maar geen Teun te bekennen. Hoe dan?

Onder leiding van Sharien voerde de helft van de Running Bootcamp-groep in Nagele de oefening synchroon uit. Het zag er heel leuk en professioneel uit, helaas was het te donker voor een filmpje. Kortom: je moet erbij geweest zijn! En dat kan! Na de herfstvakantie komen er twee plekjes vrij.

Hendrik is blij dat hij een weekje herfstvakantie heeft. Hij moest flink aan de bak, afgelopen woensdag. Om te beginnen was ZIJN trainingslocatie ingenomen door een andere groep. Plannen omgegooid en vervolgens Henry ook. Gelukkig viel de schade mee. En met twee nieuwkomers, iemand die aangepast meetrainde, eentje die voor het eerst mee op trailrun geweest was en een loopster die voorlopig afscheid neemt, had Hendrik zijn handen vol. Het leek haast op werken. Overigens verliep de training verder op rolletjes. Maar wat denk je? Natuurlijk werd de cooling down voor de trap van het Emelwerda verstoord door een ouderavond die ten einde was.

In Vollenhove stond een flinke training op het programma en dat was maar goed ook. Een paar lopers waren net wat te luchtig gekleed voor het aanstormende herfstweer. Gelukkig lagen er na een kwartier uitgetrokken jasjes te over 😉

Loop jij door jouw straat en had je vriend dat vooraf al voorspeld? Dan kun je niet anders dan even op het raam kloppen.

Ik moet voortaan Ellen vragen om onze trainingsweek samen te vatten, dan ben ik in één regel klaar.

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.