Een spannende maandagavondtraining op Urk: Nellie had gewoon Thera en Loes eruit gelopen tijdens de Windmolenloop. Of was het toch de achtervolging van twee overvallers op de Westermeerweg?

Toen tijdens een estafette in Nagele dezelfde groep voor de tweede keer in de fout ging. Opperde Margo dat diskwalificatie wel op z’n plaats was.

Grietje verving Mark voor een keertje en had een kaartje meegenomen. Wat hadden de dames een pret toen ze dat onder aanvoering van Marlies volschreven. En ondertussen maar vissen waarom Mark er niet was. Nu wist Grietje ook niets en dat is op zich best bijzonder voor een Urker.

Volgens haar horloge had Margot maar 400 calorieën verbrand.
Grietje: “Dan heb je of je best niet gedaan of de training was te makkelijk!”.
Lekker direct, ook dat is Urkers.

Dinsdag moesten de (her)starters flink aan de bak op het viaduct in de Muntweg. Dit leverde een paar mooie plaatjes op, die je op onze facebookpagina kunt terugvinden. En wat wordt er inmiddels lekker gelopen! Zo verdagen we steeds een stukje verderop in het bos. Ik heb nu al zin in de training van a.s. dinsdag.

Woensdagavond had nieuwkomer Ingrid in haar eentje maar alvast heel Vollenhove verkend, voordat ze bij toeval op de loopgroep stuitte.
Donderdag vroeg Femmy voor aanvang van de training of er iemand deet mee had. Maarten Dirk verdween schielijk met zijn tasje achter de heg.
Na uitleg van de kerntraining op vrijdagmorgen verzuchtte Babette: “Dat worden dus heel veel rondjes lopen.”

Zaterdagmorgen leek het zo mooi: paar oefeningen doen, rust totdat je maatje diezelfde serie heeft afgewerkt en dan jij weer. Dit twaalf minuten. Maar als je dan samen met je maat die serie 16 keer doet, heb je wel 40 Push-ups gedaan. Ben benieuwd of de training zondag nog zo relaxed voelde.

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op, laat het ons per mail weten en het wordt z.s.m. aangepast.