Maandagavond probeerde Grietje de training uit te leggen, maar iedereen had het te druk met muggen omleggen. “Ga maar draven”, riep Grietje uit wanhoop en dat lieten de snelle mannen zich geen twee keer zeggen. Dat ze daarbij verkeerd liepen, geeft niks; goed voor statistieken op Strava. Het leverde trouwens prachtige plaatjes op, het bos is nu op z’n mooist (en dat vinden de muggen waarschijnlijk ook).

In Nagele stond er maandagavond een pittige training op het programma. In een deel van de kring werd er synchroon gehijgd. “De oudere kant”, aldus William. Die zelf vond dat hij de gemiddelde leeftijd nog aardig omlaag trok. Tuurlijk, jongen.

Snel zitten en opstaan zonder je handen te gebruiken, is een handigheid die niet iedereen beheerst. Ik denk zomaar dat een enkeling thuis gaat oefenen.
Overigens bewees Debby zaterdag dat de kunst van het snel zitten en staan niet alleen voorbehouden is aan de jeugd.

De trainer vertelde dat je vanuit de kaars, je knieën naast je oren op de grond kon zetten. Het hoorde weliswaar niet bij de oefening, maar Mariska bedacht zich geen moment en zette haar knieën op de grond. “Even proberen”, klonk het even later enigszins gesmoord vanwege haar opgerolde houding. En toen volgden er meer: Dineke vond het wel relaxt, Arie-Jan verdaagde met zijn knieën op nog zo’n 20 cm boven de grond in een lachstuip. Ook dit gaat een enkeling vast thuis proberen.

Tijdens een oefening waarbij de (her)starters in Emmeloord hun motoriek moesten trainen, keek een aantal elkaar niet begrijpend en enigszins vertwijfeld aan; de reden waarom het zo leuk is om beginners trainen te geven.

Woensdagavond was het warm in Vollenhove. Als het mooie er dan op driekwart van de training af is, draai je de duur van de rust en het tempo toch gewoon om!? Zo simpel is het.

De Van Bloois Boys hadden iets gehoord over het doorgaan van de FishPotatoRun in september. Als hint aan de sponsor verscheen William daarom afgelopen donderdag in een paarse croptop op de training. Tja, sommigen kunnen werkelijk alles hebben.
Met een beetje bierbuik kun je echter beter snel afstand nemen van zo’n topje…

Inge was gastloper op de vrijdagmorgen en deed er tegen het einde van de training nog even een tandje bij. Mariska liet die eenmalige meeloper echter niet zomaar gaan. Orde moet er zijn!

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op, laat het ons per mail weten en het wordt z.s.m. aangepast.