Een terugblik op twee weken, waarin William en Grietje voor een keertje voor mijn groepen stonden. Zo dacht Grietje op donderdagavond een rustige groep te krijgen, maar ook deze lopers konden er verbaal wat van. En als Grietje mag invallen, maakt ze er altijd iets leuks van. Een training met opdrachten (niveautje 12-jarigen) dit keer. Zo leuk om te zien – aldus Grietje – dat er dan mannen zijn die een antwoord weten en dan echt heel blij zijn. O, de vrouwen hebben gewonnen!

De vrijdagmorgenlopers gingen onder leiding van Grietje het MTB-parcours over. Ook heel leuk!

Zaterdag stond William in de Wellerwaard. Best fris, maar hij zette meteen iedereen op scherp door een andere kant op te lopen. De week ervoor mocht hij ook invallen – zodat ik vol bewondering Mark Tuitert kon volgen tijdens de Looptrainersdag op Papendal – en toen draaide een aantal ‘managepaarden’ (macht der gewoonte) gewoon halverwege om en moest William zijn plannen bijstellen. Esther vertelde later nog echt wel gehoord te hebben wat hij van plan was, maar iets in haar was sterker. Dit keer liepen Margrethe en Mierande samen voorop en hadden de gang er aardig in. Hierdoor hadden ze ook niet door dat William tegen de anderen zei weer terug te gaan richting de auto. Hij heeft ze nog even laten lopen 😉 De loopscholing was weer een feestje. Vooral de kaatssprongen blijven leuk om naar te kijken. De training op muziek ook: het duurde niet lang eer de groep stil was…

Dinsdags in Ens regende het een beetje: dat viel vooral op tijdens de Brug. Regen in je gezicht schijnt goed te zijn voor (of tegen) de rimpels.

Verder had Jeanet het goede idee om met de Superman ook een weerstandsband om haar enkels te doen. William vond dat een goede toevoeging. Met de rode band ging het haar goed af, toen William ook de zwarte band om haar enkels knoopte, vond ze het wel redelijk zwaar. Maar na al die jaren trainen bij William, komt dat natuurlijk ook gewoon goed.

Op een aanwijzing van de trainer tot verbetering van de uitvoering van een oefening, reageerde Kees ietwat snibbig. Reactie van een van de lopers: “De oudjes worden brutaal!”

Wat nou als je online een thight besteld met reflecterende vlekjes onderaan de pijpen, maar het blijken na levering gaatjes te zijn? Dan moet je in de winter ook je benen scheren.

Staat je naam hier vermeld en stel je daar geen prijs op? Laat het weten en het wordt z.s.m. aangepast.