Maandag waaide het. Verder prima weer, dus toen de trainer niet meteen het ideale plekje in de luwte kon vinden, vond zij het wel prima. De groep dacht er in eerste instantie anders over. Maar daar zij afgelopen weken erg verwend waren (met luwe plekjes, geen grondoefeningen in de nattigheid en niet rekken en strekken in de kou), schikten ze zich al snel in hun lot en bleek het prima te doen. De muziekjes werden op prijs gesteld of dat met de daarbij behorende oefeningen ook het geval was…

William klaagde over het weer in Ens. Regen en het bleef regenen. Tijdens de uitleg van de eerste vier oefeningen kwam de Sit-up voorbij.
“Kan die ook staand?”, kwam er uit de groep.
“Nee”, meldde William. “Er komen nog veel meer oefeningen op de grond, droog blijven we toch niet.” Het leverde hem wel gemopper op, maar de oefeningen werden allemaal keurig gedaan. Complimenten voor de groep. Ook omdat ondanks het baggerweer, iedereen er gewoon was!

Hendrik gaf de lopers verschillende tempo’s op. Na de eerste keer in het hoge tempo, vroeg Lian zich af waar ze deed ook alweer voor deed.
Wist je dat de dames met meer inhoud in het voordeel zijn? Een aantal mannen mag dan sneller zijn, Laura V en Yvonne zijn sneller hersteld en mogen eerder weer op pad.

De vriend van Manon is op wintersport. Zij ontdekte deze week onze terugblikken, greep haar kans en heeft ze ‘allemaal’ teruggelezen.
Chris was bang dat hij te weinig kleren aan had. Zijn broek was namelijk maar 7/8ste (lengte blote enkel). Of heeft hij bij zijn dochter in de kast gegraaid?

Jan blijkt een snelle leerling: zaterdagmorgen verscheen hij met een wollen muts en stevig gevoerde wanten op de training. Saillant detail: hij vertelde dat hij tot maandagmiddag aan mij gedacht heeft…

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.