In de week van 22 november a.s. start een nieuwe trainingsronde. De zoveelste trainingsronde al. En ook deze trainingsronde weer, gaan wij vol enthousiasme aan de slag om ook nu weer alle trainingen zo goed mogelijk te laten aansluiten op het niveau van iedere deelnemer. Met volop variatie in de trainingen en voldoende uitdaging voor iedereen.

En dat bieden wij al 13 jaar. Afwisseling, uitdaging en sporten in een veilige en sociale omgeving. Met ‘huiswerk’, nazorg en een leuke ansichtkaart vanuit de groep als een sporter dat nodig heeft of verdient. Een momentje van ‘fame’ voor aanvang van de training als je op je 72ste een wedstrijd over 10 km loopt in een PR waarvan menig jonge loper droomt. Trainen in groepsverband is zoveel meer dan alleen dom rondjes lopen of AMRAP’s doen.

Natuurlijk zijn er sporters die minder hebben met onze aanpak. Lopers voor wie dat sociale helemaal niet hoeft. Die enkel drie maanden komen meetrainen voor de tips en de techniek; prima! Ook daarmee kunnen wij uit de voeten. Mocht jij overwegen om je aan te melden voor een van onze trainingen, houd er dan rekening mee dat je er zomaar eens voor langere tijd ‘aan vast’ kan zitten. Omdat onze aanpak je aanspreekt; omdat je een leuke trainingsgroep treft; omdat je bij ons nooit uitgetraind raakt… Want echt, een flink aantal sporters traint al mee sinds onze eerste training 😊

Volg bijgaande link voor ons cursusaanbod.