Voor wie deze week in de avonduren bij ons getraind heeft: het was op sommige dagen helder, de (bijna) volle maan was goed te zien. Grietje wilde daar in haar training handig gebruik van maken en was ’s middags al op pad gegaan om e.e.a. uit te zetten. En als hulpmiddel hiervoor had ze een mega mes en vork meegenomen. Tja, daarvan was ’s avonds natuurlijk niets meer te bekennen. De horrorverhalen gingen over en weer. Karin – je leest echt te veel thrillers – verwachtte na iedere bocht een lijk in de boom. Zo draaiden de lopers elkaar lekker op en zelfs Grietje vond het een beetje ‘skril’ toen zij in haar eentje achterbleef, omdat de groep 800 meter ging draven. Mede door de spannende verhalen zat het tempo er flink in en Bert kon dan ook niet begrijpen dat je kunt ‘meaken’ terwijl je tong op je knieën hangt.

Wist je dat: Mark nu nooooit meer vergeet wie Marleen is?
Hannie zich al afvroeg waarom zij een mailtje kreeg?

In Vollenhove stond er een training in duo’s op het programma. De koppels werden niet geheel willekeurig samengesteld, maar waren ‘voorbestemd’. Zo trof Herman het met Annie. Door zijn snelle maat, hoefde Herman minder meters af te leggen. Tenminste, dat dacht hij. Toen de trainer even geen oogje op hen hield, riep Herman al van verre naar Annie: “Je kunt nu alvast wel keren, hoor!”. Maar no way dat Annie haar snor ging drukken. Er zat voor Herman dan ook niets anders op dan dapper door te draven. En reken er maar op dat hij er even later van Annie van langs kreeg 😀

Gehoord in Vollenhove tijdens de rekking op de liezen: “Wat? Zijn je vliezen gebroken?”

Wist je dat:
Agnes de start van ‘haar’ cross miste?
Zij nog lekker relaxed op de dijk aan het inlopen was toen zij het aftellen hoorde?
Mark donderdagavond geen zin had om van huis te gaan?
Elly zaterdag geen tijd had om rust te nemen? Zij moest nog twee trainingen inhalen, namelijk…
Esther zich zonder probleem uitkleedt bij de achterdeur?
Haar buurvrouw op het zelfde moment namelijk hetzelfde staat te doen?
Buurman alles allang heeft gezien?
Er hier en daar al wel wat collageen mist?
Ik dan ook het liefst mijn lange broek aanhoud als Elly mij onder handen neemt (Bodyfit Emmeloord)?
Met een dikke bui in aantocht de vraag: “Willen jullie hier rekken en strekken of thuis onder douche?” Al snel beantwoord werd met: “Liever thuis onder de douche dan hier onder de douche!”?

Zondag lekker wezen trailrunnen op de Sallandse Heuvelrug. Maar waar zijn die brede mannen als je ze nodig hebt?

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op, laat het me weten en het wordt z.s.m. aangepast.