Op 6 april 2022 start VAN BLOOIS SPORTADVIES met een serie van twaalf hardlooptrainingen voor de startende en herstartende hardloper. De trainingen vinden plaats op Urk en worden gegeven op de woensdagochtend.

Wil jij graag beginnen met het hardlopen, wil je het hardlopen weer oppakken of ben je afgelopen tijd in je eentje begonnen met het hardlopen en kun je de steun van een groep goed gebruiken, meld je dan nu aan voor de cursus ‘Hardlopen voor starters en herstarters’. De training wordt deze keer gegeven op Urk en is open voor iedereen die er zin in of baat bij heeft.

VAN BLOOIS SPORTADVIES geeft al ruim dertien jaar hardlooptrainingen aan jong en oud. Zowel beginners als ervaren wedstrijdlopers kunnen bij ons terecht voor een training op maat. Ook (aspirant) marathonlopers en trailrunners kunnen bij ons uit de voeten.

En echt waar: er zijn lopers die al vanaf de eerste training die wij gaven, in een van onze groepen meetrainen! De trainingen blijven leuk door de variatie die wij er iedere week weer in aanbrengen, mede daardoor blijft iedere hardloper zichzelf verder ontwikkelen.

Liever trainen met een groep lopers die jij zelf op de been hebt gebracht; op een moment dat jullie het beste past; voor een doel dat jullie zelf hebben bepaald? Vraag ons naar de mogelijkheden!