De eerste trainingsweek van 2023 zit erop! In Nagele sloten twee nieuwe deelnemers aan. Kirsten stelde die meteen gerust: “Tegen nieuwkomers is ze altijd heel lief hoor.”

Overigens viel diezelfde Kirsten hard door de mand. Tijdens de loopjes doet ze altijd lekker mee. Vooraan in de middenmoot. Maar wat bleek? Toen er een snelle tikker was aangesteld, bleef Kirsten die gewoon ruim voor! Kortom: er kan nog een tandje bij, Kirsten!

Die tikker overigens, wist dat zij was aangesteld bij afwezigheid van William. Zij dacht erover hem geld te bieden om terug te komen.
En nu we het toch over Dineke hebben 😉, zij had precies één training de tijd om aan haar bikini-body te werken. Tja, dan moet de rest van de groep solidair meewerken. Ook de mannen.

In Vollenhove regende het, weer… Voor a.s. woensdag heb ik sneeuw besteld. Dat is toch weer even iets anders. Overigens werd er wel lekker getraind! Mooie, soms pittige tempo’s en een ‘groenling’ die zich niet liet intimideren door de snelle lopers.

Donderdag liet Agnes alle andere lopers even zien hoe de training bedoeld was. Per ronde 10 seconden sneller = per ronde 10 seconden sneller. Doet ze even, hoor! En geen vage “ja” op de vraag van de trainer of het lukt met de verschillende tempo’s. Gewoon keihard bewijs op Strava.

Kathy en Lummetje kwamen de vrijdagmorgengroep versterken en wisselden onderling wetenswaardigheden uit. Reactie van Kathy per mail: “Ze weet nu ook genoeg over mij, hoor. Maar we moeten nog een aantal weken.”

Wil jij ook komen meetrainen op de vrijdagmorgen? Meld je dan nu aan, het kan nog! Verder hebben we nog een enkel plekje in de bootcampgroepen. Alle andere groepen hebben de maximale groepsgrootte bereikt. Aanmelden voor de hardlooptrainingen die op 15 maart a.s. in Emmeloord starten, kan nog wel. Die groep zit nu half vol, de trainingen gaan dus sowieso door, aan jou of je er al dan niet bij bent.

En als je eenmaal die trainingen volgt, kun jij misschien volgend trailrunseizoen ook met ons mee op pad. Zondag 15 januari jl. draafden wij in het gebied rond De Woldberg. Bult op en af onder leiding van trainer/gids Albert Pieter Venema. Met een zonnetje, een hagelbui, grafheuvels en een gezellige kofferbaklunch na afloop. Als dat geen mooi doel is om voor te trainen 😉

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.