Afgelopen week ging de nieuwe loopgroep in Emmeloord van start. Het was nog even wennen voor de deelnemers: twee dames sloten zich namelijk spontaan aan bij een andere groep lopers die bij de Bosbadhal stond te wachten.

Bij het versneld warm worden kwam er steeds net een auto aan, waardoor de lopers iets langer rust hadden. Henry gaf aan dat hij zijn vrouw daarvoor gevraagd had, om rondjes te rijden.

Woensdagavond bekende Arnout dat hij voor de training nog bedacht had zich te moeten opgeven voor de nieuwe cursusronde. Tijdens de tig x 400 m in hoog tempo, dacht hij daar echter anders over. Reactie van de trainer: “Ach… er is een wachtlijst.”

Donderdag en vrijdag ook korte stukken in hoog tempo. Er zit immers een 12 Dorpenloop aan te komen en veel lopers doen daar aan mee. “Ga jij nou gewoon de concurrentie helpen?”, mopperde een van onze 12 Dorpenlopers.
Hebben wij concurrentie dan??? 😉

Zaterdag kwam het zonnetje met de fiets. Wederom een gezellige bende met het 12 Dorpenloopteam. Eerst lekker warmlopen in het park, toen terug naar de parkeerplaats voor een klavertje.
Wist je dat:
Sommige lopers zo snel lopen dat ze een paar afslagen missen?
Het om 9 uur al middag was?
Dat je dus na de training al voor ‘de kost’ kunt gaan zitten?

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.