Een korte terugblik op de trainingsweek. Want ja, de ene week is de andere niet. Zo zijn onze sporters de ene week meer uitgelaten dan de andere week. En dat geldt ook voor de trainers. En soms is er zoveel gaande in een training, dat je dingen vergeet. Maar wel dom dat je dan juist het genietmomentje vergeet 😉

Afgelopen maandag meldde in Nagele de een na de ander zich zonder fluohesje. Misschien omdat het nu tot een uur of 6 al ‘licht’ is buiten?
Overigens zijn er in Nagele meerdere deelnemers met lange benen. Maar beter lange benen dan lange tenen!

Trainers moeten altijd even hun verhaal kwijt na de training. En als Heleen er dan niet is, stuurt William het volgende: Gelijk maar even een verhaaltje. Heleen is niet thuis dus dan maar even tegen jou praten🤪

Wist je dat het vandaag bijna overal windstil was? Zelfs zo stil dat er in bepaalde gebieden de haard niet gestookt mocht worden. Gelukkig hadden we met de mobility training in Ens de windmill erbij. Dit ging bij bijna iedereen goed. Bij Ellen was het redelijk windstil.

Tijdens het versneld warm worden moest er 30 seconden heen en 30 seconden teruggelopen worden. Erna 30 heen en 25 terug en als klapper 30 heen en 20 terug. Jeanet vroeg zich af waar ze dan moest lopen.

Tijdens de duo-oefeningen had William een goede aan ‘nieuwkomer/inhaler’ Linde. Wel denkt hij dat ze er nog een paar dagen ‘plezier’ van gaat hebben.

Donderdagavond liepen de duo’s elkaar in het Urkerbos tegemoet, om dan weer aan te haken en als duo in tempo door te draven. Om verwarring te voorkomen, werden er zelfs codewoorden tussen de lopers afgesproken. Op enig moment klonk er echter een wanhopige roep van Peter die zijn maat Corné kwijt was.

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.