Als je je buikspieren niet zo vaak traint en het is je eerste Running Bootcamp, dan kan het zijn dat je buik de dag(en) na de training wat gevoelig is. De hoge hartslag? Dat lag misschien wel aan de trainingsmaatjes.

Anne-Miek was voor de training al drijfnat. Niet van het zweet trouwens, maar door een flinke regenbui. Om 19.30 uur kwamen de laatste deelnemers aangedruppeld; net op tijd, toen was het droog. En Jaap Jan? Die heeft gedurende de training aardig wat tandjes ingeleverd. Maar een dikke respect van de trainer.

Lian was de weg kwijt. Ze moest op pad voor rondje 3, zag een fluohesje en een lampje voor zich, en dacht: “daar moet ik achteraan”. De loper raakte uit beeld en in plaats van een school doemde een donker park voor haar op. Oei! Toen dezelfde weg maar teruggelopen en er daarna de hele training om gelachen. Ook heeft ze Hendrik beloofd de volgende keer beter op te letten, iets wat ze ook van de kinderen in haar klas verwacht. 😁

“Hè eh… ik ben niet Daniëlle, Sven, Marieke, etc.” Dat kreeg Hendrik terug bij het uitdelen van de stickertjes. Als teambuilding had hij een plan bedacht. In de pauzes tussen de loopjes mochten de deelnemers een ruilactie uitvoeren, om op die manier uiteindelijk hun eigen naamsticker te bemachtigen en de namen van de andere lopers te leren kennen (het onthouden daarvan, is een volgende ding).

Wist je dat:
Johannes door spierpijn alleen gekruist kan huppen met zijn rechtervoet voor?
José de sokken er flink in had?
Heleen echt een dieseltje is?
Meindert een black-out had toen hij zijn lichtje ging testen en recht in zijn eigen ogen scheen?

Een flinke club op de vrijdagmorgen (leuk!). En nee, Grietje ging niet met hen de blubber in. Saskia: “Ja, maar bij Grietje krijg je blubber!” Dit keer niet, mocht niet van haar ‘baas’ 😉 Grietje had namelijk de opdracht gekregen om goed op de (her)starters te passen.
Prachtig weer, een leuke training, een mooi bos en veel blije gezichten.

Volgens William was Debby blij hem te zien. Althans, dat maakte hij op uit haar: “Oh ooh, geef jij trainen?”
Tijdens de training ging er veel goed, maar helaas ook iets mis. Bij de laatste ladderoefening, in het laatste vakje, bij de laatste persoon. Gelukkig lijkt de schade mee te vallen. Dit misschien wel door de gecombineerde inzet van William en Elly.

Staat jouw naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt aangepast.