Na twee weken geen fysieke trainingen gegeven te hebben, pakken we de draad op donderdag 19 november a.s. weer op. Het kan weer, het mag weer.

Er blijven voorlopig beperkingen en er gelden strikte regels. Binnen die regels en beperkingen organiseren wij ook de komende tijd onze trainingen. Alleen dan kunnen wij een veilige sportomgeving bieden en bijdragen aan een versoepeling van de maatregelen per half januari. Een voorzichtige deadline die in de persconferentie van 17 november jl. genoemd werd.

Wij organiseren onze trainingen volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol dat de atletiekunie in samenwerking met het NOC*NSF opstelt. Daarbij houden we tevens rekening met hetgeen Veiligheidsregio Flevoland afkondigt. En nu klinkt dit allemaal heel stoffig, steriel en behoudend, maar neem van mij aan dat wij er ook de komende tijd alles aan doen om goede en leuke trainingen te bedenken en te geven.

Meer over wat dit allemaal voor jou en jouw trainingen gaat betekenen, vind je voor aanvang van jouw eerste training weer, in je mailbox. Geen mail ontvangen? Check dan je spambox; mogelijk is onze mail in quarantaine geplaatst…

Voor de liefhebber hierbij verschillende links naar artikelen zoals eerder genoemd.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport
https://www.atletiekunie.nl/nieuws/update-coronavirus-en-activiteiten-atletiekunie
https://www.veiligheidsregioflevoland.nl/actueel/nieuws/@1833/gedeeltelijke-0/

Foto: Technopolis